tisdag 22 juli 2008

Danmark och Loppis

Vi har varit i Danmark ett par dagar. Det brukar bli ett besök varje sommar. I år var vi bara till Fredrikshamn ; badhotellet där var resans huvudattraktion. Barnen badade och badade. Jag och Erik gick och strosade i stan´. Lite fina och billiga kläder inhandlades. En mysig inredningsaffär ; " House", var jag inne i flera gånger. Oj vad mycket underbara ting där fanns!

Jag handlade dock endast denna lilla zinkbricka och de 2 söta ljuslyktorna.
Skönt att vara borta - skönt att komma hem. Den stora begivenheten på lördagar i vår stad, är att gå på Pingstkyrkans loppmarknad. Jag hade spanat in lite glasattiraljer sist jag var där och...

..jodå, de fanns kvar och var lika bedårande som jag kom ihåg. Jag är något galen i pressglas!
10 kr för skålen och 20 för fatet - priser man orkar med! Vad lägger man lämpligast i skål och fat när man precis kommit från Danmarksfärjan med fyllda påsar?

Varför inte Taveners Caramintskarameller och lakritspipor?
Hej för idag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan!

Jag blir så imponerad (o det är inte lätt att impa på mig). Vilken otroligt fin blogg.

Bilder, text allt väldigt välkomponerat. Hur du sen får tiden att räcka till det fattar jag inte. Sover du nåt överhuvudtaget.

Jag har själv börjat blogga lite men det är via viktklubben som jag är med i.

Hur som helst så var den här bloggen en lisa för själen. Nu hoppas jag bara på att jag ska få fram lite ork o tid att göra kanske någon promille av vad du gör.

Kram o hälsningar från Carina i Helsingborg